Ingrediente:carne de vitel(pulpa-se poata cumpara deja taiata in felii subtiri,sau felia cu atentie acasa),salata rucola sau salata combinata,rosii proaspete,parmezan,ulei de masline,otet balsamic,nuci
Intr-o tigaie ,incalzita pe foc,se pune un strop de ulei de masline,apoi se adauga carnea(taiata fasii sau felii subtiri,dupa ce s-a batut usor carnea in prealabil,ca pt snitele)..se lasa la rumenit,pana isi schimba culoarea,in jur de 5 min apoi nucile,lasand sa se prajeasca si ele putin..se stropeste cu otet balsamic,amestecand si lasand sa se evapore otetul..
Intre timp,pe farfurie,se aseaza un pat de salata verde/rucola si rosiile..se adauga carnea si nucile,sosul format in tigaie peste patul de verdeatza peste care se presara parmezan(felii f subtiri)..
Se serveste alaturi de un vin rosu;)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu