miercuri, 14 ianuarie 2015

Pasta con pomodore fresco e zucchine


Viva l'Italia!!!!:))...Sunt un mare fan al pastelor,gatite in orice fel mai ales pt faptul ca sunt usor de preparat fara a necesita foarte mult timp...

Ingrediente-250g paste(pot fi paste scurte de tipul penne,fusilli sau  farfalle,sau paste lungi de tipul spaghetti sau tagliatele),2-3 dovlecei,rosii cherry,1 ceapa,2-3 catei usturoi,busuioc,ulei de masline

Pastele se pun la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj(difera timpul de fierbere de la unele la altele)

Sosul-se taie ceapa marunt,cateii de usturoi felii,uleiul de masline si se caleste putin pana capata o culoare aurie;se adauga apoi dovleceii taiati felii si se lasa 5-10 min;apoi se adauga rosiile cherry,taiate,unele le puteti lasa intregi pt decor,sare si busuioc,plus nelipsita lingurita(mica)de miere pt a taia din rosiile usor acrisoare.

Spre final,se adauga pastele fierte  peste sos pt inca 1-2 minute,pt amestecarea aromelor.
Se adauga verdeatza si parmezan la final.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu