joi, 30 octombrie 2014

Penne arabiata cu verdeata si parmezan

Ingrediente-250g de penne(penne rigate sau tri color penne de la Barilla),1 cutie pulpa de rosii cuburi in suc propriu,bulion 2 linguri,3 catei de usturoi,o ceapa,ulei de masline,verdeata(patrunjel),busuioc uscat maruntit,1-2 ardei iuti
Sunt picante dar f ff gustoase!!!
Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei(pastele se adauga cand apa da in clocot)!
Se toaca ceapa marunt ,usturoiul si ardeii iuti se taie felii subtiri;se stropesc cu putin ulei de masline pana capata o culoare aurie.
Se adauga rosiile cuburi,busuiocul maruntit si bulionul amestecand continuu,sare dupa gust.Se adauga si apa pt omogenizare mai buna.
Secretul sosurilor mele care le lauda toata lumea este ca adaug intotdeauna o lingurita-doua de miere pt a taia putin din gustul acru dat de rosii,astfel incat in sos puteti adauga si miere dupa gust (inainte puneam zahar dar nu este sanatos)
Se servesc calde cu verdeatza si parmezan !
Optional,se poate adauga in preparare ciuperci,sau sunca taiata  felii,insa specificul acestor paste este simplu si picant:)
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu